Referenties

Sinds 2011 ondersteunt Care Expert vele zorgorganisaties bij hun declaratie- en verantwoordingsproces. Elke klant heeft herkenbare, maar ook unieke kenmerken en uitdagingen. Lees hier hun ervaringen.

Directe Zorg Nijmegen (DZN)
‘Directe Zorg Nijmegen (DZN) begeleidt ongeveer 60 cliënten met een licht-verstandelijke beperking. Het declareren van onze zorg moet goed en betrouwbaar gebeuren,’ zegt bestuurder Saïd Echargui. ‘Care Expert doet dit gewoon goed, ik kan rustig gaan slapen.’
Huize Rosa
Voor Huize Rosa neemt Care Expert de volledige zorgdeclaratie uit handen. “We zijn te kwetsbaar om het zelf te doen. Als je het niet goed doet, laat je zo duizenden euro’s liggen.”
Doorpakkers
Voor Doorpakkers, een organisatie in de forensische zorg, pakt Care Expert de volledige zorgdeclaratie op. Dat betekent dat de organisatie zich volledig richt op de zorg.
Avondlicht
Avondlicht biedt intramurale zorg in de regio West-Betuwe volgens de Wlz, Zvw, Wmo en huur. Wij nemen daarvoor de complete zorgdeclaratie uit handen en denken proactief mee met de zorgorganisatie. ‘Wat ik heel prettig vind, is dat het geen eenrichtingsverkeer is.’
NEOS
Neos zat begin 2022 met het handen in het haar: van de twee interne declaratiespecialisten viel één uit en kreeg de ander een andere functie. Gelukkig kende Neos Care Expert al en de keuze was snel gemaakt, aldus Bart Vincken, Concern Controller bij Neos. “De samenwerking is erg prettig. Ze zorgen niet alleen voor het op tijd en correct versturen van onze declaraties, maar denken mee om andere processen te verbeteren.”
Vivens
Vivens Begeleiding zorgt voor de ambulante begeleiding van mensen met uiteenlopende probleemstellingen. Bij hen staat niet de diagnose, maar de hulpvraag centraal. Met passie en inzet werken de begeleiders aan de zelfredzaamheid van hun zorgvragers. Tijdens de start van de organisatie was dit dan ook waar zij de focus op wilden leggen. Wat begon met de vraag om een agenda-app, eindigde al snel in de totale uitbesteding van hun zorgadministratie.

Klanten

Sinds 2011 ondersteunt Care Expert veel zorginstellingen met hun declaratie- en verantwoordingsproces. Zorgorganisaties zoals Attenza, Avondlicht, Certe, De Binnenvest, Stichting De Linde, Doorpakkers, Groenhuysen, NEOS, Tellus, Thuiszorg Huize Rosa en Vivens profiteren van de specifieke kennis en jarenlange ervaring van Care Expert.

Een greep uit onze klanten:

Menzs Zorg, Vivens, Kompas Jeugdzorg, Directe Zorg Nijmegen, De Oude Pastorie, Herman Frantsenhuizen, Zorgcentrum St. Barbara, dnoDoen, Emergis, Omnia Jeugdzorg, De Hoofdtrainer, SMO Helmond, Vigere Jeugdzorg, Zorgmuiters, GGZ Noord-Holland-Noord.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.