Over ons

Care Expert is declaratiespecialist voor zorgorganisaties binnen care. Ook helpen wij medisch-diagnostische labs. Met onze vakkundige helpdesk, declaratiespecialisten, consultants, data-analisten, ontwikkelaars en implementatiespecialisten streven we elke dag naar minder administratiedruk en meer financiële slagkracht voor zorgaanbieders.

Welke specialisten vindt u bij Care Expert?

Onze declaratiespecialisten

Ons team van zorgdeclaratiespecialisten kent alle bekostigingssoorten, wet- en regelgeving en bijbehorende declaratie-, facturatie- en verantwoordingsprocessen op hun duimpje. We houden korte lijnen met onze klanten, maar ook met financiers, instanties en debiteuren. Zo zorgen we ervoor dat standaardprocessen soepel en foutloos verlopen. En bij uitzonderingen weten we hoe we uw declaratie en verantwoording tóch 100% correct kunnen indienen.

Onze servicedesk

Administrateurs van organisaties die zelfstandig declareren met onze declaratieoplossing Care2Declare, stellen hun vragen aan de servicespecialisten van onze servicedesk. Zij weten alles van onze applicatie en de bijbehorende declaratie-, facturatie- en verantwoordingsprocessen. Zij zijn eenvoudig te bereiken via telefoon of online. Ook zorgen zij voor actuele beschrijvingen van Care2Declare, veranderingen in wet- en regelgeving en best practices op de kennisbank.

Onze ontwikkelaars

Achter de schermen werken onze ontwikkelaars elke dag aan de doorontwikkeling van ons platform Care2Declare. Zij werken in korte sprints aan nieuwe functionaliteiten, optimalisatie en beveiliging. Ze verwezenlijken de wensen van onze klanten en passen veranderingen in wet- en regelgeving zo snel mogelijk toe. Omdat Care2Declare als een service (ook wel 'SaaS-oplossing') wordt aanboden, werken onze klanten altijd met de laatste versie.

Vacatures

Wil jij ook werken in een gespecialiseerd team? En wil je zorgorganisaties helpen om weer grip te krijgen op hun zorgdeclaratie? Kom bij ons werken!
Finextesr aan het werk

Hoe zijn we begonnnen?

Sinds 2011 staan onze declaratiespecialisten klaar voor zorgorganisaties die zich willen focussen op hun kerntaak: het verlenen van zorg. Al snel merkten we dat de bestaande declaratiesoftware en declaratiemodules in cliënt- of patiëntdossiers, onze specialisten niet goed genoeg konden ondersteunen. Daarom hebben we een eigen declaratieoplossing ontwikkeld: Care2Declare. Samen met onze expertise en ons complementaire dienstenaanbod, kunnen we zorgorganisaties nu optimaal faciliteren en ontzorgen.

Vandaag de dag wordt Care2Declare veelvuldig gebruikt: door onze eigen declaratiespecialisten, maar ook door zorgorganisaties - van klein tot groot. Met een team hoogopgeleide en klantgerichte collega's in diverse disciplines, zorgen we dat zorgorganisaties weer grip krijgen op hun zorgdeclaratie.

Leer ons team kennen

4.5.2023
Lars: ‘Ik voel me thuis in het team van declaratiespecialisten’
23.2.2023
Anouk: ‘Mijn doel is om medewerkers blij te maken’
Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.