Werken bij

De zorgsector staat voor uitdagingen. Dit biedt mogelijkheden voor aanpakkers met visie die de zorg beter willen maken. Werk je bij Care Expert, dan werk je aan de zorg van morgen.

Bekijk onze vacatures op deze pagina, of op vacaturesite Greenmonkeys.

Vacatures

Credit Controller

Jij bent sociaal, administratief onderlegd en op zoek naar een flexibele baan waarin je waarde toevoegt bij zorgorganisaties. Herkenbaar? Kom werken bij Care Expert!

Bekijk vacature
Coördinator Consultancy

In deze functie ben jij de aanvoerder van het team die onze SaaS-oplossing implementeert bij zorgorganisaties om zo complexe administratieprocessen weer terug te brengen tot eenvoudige stappen.

Bekijk vacature
Declaratiespecialist

Als declaratiespecialist zorg jij ervoor dat de zorgdeclaraties van alle Care Expert-klanten tijdig en correct zijn ingediend. Hierbij ga je resultaat- en servicegericht te werk: klanten vertrouwen een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering aan jou toe. Jij bent hét aanspreekpunt voor declaratievraagstukken!

Bekijk vacature
Medior C# Developer

Als je wilt werken aan een maatschappelijk relevante applicatie die technisch vooruitstrevend is en waarvoor jouw goede ideeën nodig zijn om te kunnen blijven groeien, dan komen we graag met je in contact. Bekijk snel de vacature en reageer!

Bekijk vacature
Customer Success Manager

Als Customer Success Manager ben je verantwoordelijk voor een optimale beleving van onze key-klanten alsmede softwarepartners. Je bent het primaire aanspreekpunt en weet in deze sleutelpositie precies wat er speelt!

Bekijk vacature
Traineeship

Sta jij aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar uitdaging? Ben jij leergierig, analytisch sterk en wil je graag een bijdrage leveren aan het verminderen van administratieve lasten in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature