Referentie
Vivens Begeleiding: Totale ontzorging zorgadministratie
“Met Care Expert konden wij ons focussen op de start van onze organisatie.” Vivens Begeleiding zorgt voor de ambulante begeleiding van mensen met uiteenlopende probleemstellingen. Bij hen staat niet de diagnose, maar de hulpvraag centraal. Met passie en inzet werken de begeleiders aan de zelfredzaamheid van hun zorgvragers. Tijdens de start van de organisatie was dit dan ook waar zij de focus op wilden leggen. Wat begon met de vraag om een agenda-app, eindigde al snel in de totale uitbesteding van hun zorgadministratie.
Finextesr aan het werk

“Met Care Expert konden wij ons focussen op de start van onze organisatie”

Vivens Begeleiding zorgt voor de ambulante begeleiding van mensen met uiteenlopende probleemstellingen. Bij hen staat niet de diagnose, maar de hulpvraag centraal. Met passie en inzet werken de begeleiders aan de zelfredzaamheid van hun zorgvragers. Tijdens de start van de organisatie was dit dan ook waar zij de focus op wilden leggen. Wat begon met de vraag om een agenda-app, eindigde al snel in de totale uitbesteding van hun zorgadministratie.

“Als startend innovatieve organisatie vonden wij in Care Expert een innovatieve partner”

Berno van der Wal, algemeen directeur Vivens Begeleiding: “In 2016 zijn we gestart met onze organisatie. We begonnen op nul als innovatieve start-up en zochten naar innovatieve partners. Om onze begeleiders te helpen wilden we een goede agenda-app. Ik kwam in contact met Care Expert en ontdekte dat zij veel meer boden. Bij hen kon ik de gehele zorgadministratie uitbesteden. Omdat wij in de beginfase nog niet wisten hoe we dit precies gingen aanpakken, en het bedrag niet in verhouding stond met het aannemen van een dergelijke collega, kwam dit als geroepen.”

“Care Expert werkt prettig, servicegericht en dienstverlenend”

“Tijdens de start van een organisatie is goede zorgadministratie essentieel. Neem bijvoorbeeld de declaraties. Hoe sneller de omzetten bij de gemeenten liggen, hoe sneller de cashflow. Daar zijn we afhankelijk van. Care Expert heeft ons hier totaal in ontzorgd. Zij zorgden voor de juiste software en aansluitende diensten. Ik hoefde niet na te denken of mijn omzet op tijd en goed bij de gemeente kwam. Dat regelde Care Expert voor ons. Vooral die eerste periode was het een fijn idee dat ik dit niet zelf hoefde te doen. Stel dat ik ziek zou worden, dan hadden we alsnog de zekerheid van een goed geborgde zorgadministratie.”

“Dankzij Care Expert werd de zorgadministratie totaal geborgd”

“Goede zorgadministratie is niet altijd makkelijk. Software moet aan eisen voldoen, declaraties moeten aan certificeringen voldoen… en dat wijzigt soms. Tijdens de start waren wij afhankelijk van dit proces dat wij nog niet volledig onder de knie hadden. Dan is het heel prettig als je een vertrouwde partner hebt die zorgt dat de actuele eisenstandaard op orde is. Het is weleens voorgekomen dat ik hoorde over een nieuwe norm en dat Care Expert dit al doorgevoerd en geregeld had!”

“We zijn samen gegroeid naar een omslagpunt”

“Inmiddels zijn we drie jaar verder en hebben wij zelf een medewerker aangenomen voor het verzorgen van onze (zorg)administratie. Samen met Care Expert zijn we gegroeid naar dit mooie omslagpunt. De software blijven we natuurlijk gebruiken. Maar ookal hoeven wij geen gebruik meer te maken van hun dienstverlening, Care Expert is voor ons nooit alleen een leverancier. Wij zien hen echt als partner.”

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.