Inzicht
Work hard, play hard: onze cultuur samengevat in 5 oneliners
Als specialist van zorgdeclaratie staan we nooit stil. Wet- en regelgeving verandert continu, net als de eisen die financiers stellen aan zorgdeclaratie. Om nog maar niet te spreken van de enorme administratiedruk bij zorgorganisaties en ons streven om die druk te minimaliseren. Dat zorgt ervoor dat Care Expert een gedreven organisatie is met een eigen cultuur. Hoe die cultuur eruitziet? We vertellen erover aan de hand van vijf oneliners.

Work hard, play hard

Onze missie is helder: het minimaliseren van de administratiedruk bij zorgorganisaties. Enerzijds doen we dat door processen eenvoudiger te maken. Anderzijds doen we dat door klanten te ontzorgen. Dat vergt een focus om bovenop de laatste ontwikkelingen te zitten en een doorzettingsvermogen om onze klanten, de gezondheidszorg en de overkoepelende processen bij overheid en andere financiers te snappen.

Met andere woorden: we werken hard. Maar we nemen ook de tijd om elkaar als collega’s beter te leren kennen gedurende kantoorbarbecues, de vrijdagmiddagborrels en uiteraard tijdens de lunch. We kunnen natuurlijk niet altijd ‘aan’ staan, dus deze ontspannen momenten zijn meer dan welkom. Tijdens de intelligente quarantaine was het natuurlijk lastiger, maar we zoeken altijd naar een juiste balans tussen work en play.

Eat your own dog food

Onze zorgdeclaratieoplossing Care2Declare is ontstaan om onze processen te vereenvoudigen. Een groot bijkomend voordeel is natuurlijk dat administrateurs bij zorginstellingen deze oplossing ook kunnen gebruiken om zorgdeclaratie te vereenvoudigen. Doordat wij continu ons eigen systeem gebruiken, weten we direct wanneer updates moeten plaatsvinden, waar processen nog makkelijker kunnen of bij welke aanvullende functionaliteiten we baat zullen hebben. Een kwestie van eating our own dog food.

Output over input

Ondanks dat we toewerken naar efficiëntere processen, houden onze medewerkers een bepaalde mate van vrijheid. Het gaat namelijk in veel gevallen niet over hoeveel werk je in een proces stopt, maar om de resultaten die je sorteert. Het draait om output, dus, en niet om input. Concreet betekent dat dat onze medewerkers hun eigen klantbase hebben en zelf kunnen bepalen hoe ze een zo hoog mogelijke kwaliteit kunnen leveren.

Niet reageren, maar anticiperen

In onze business is het onmogelijk om achterover te leunen. We kunnen niet anders dan de ontwikkelingen nauwgezet volgen. Wetswijzigingen die worden doorgevoerd, planningen die veranderen, eisen van financiers die worden aangescherpt: het is aan de orde van de dag. Het voordeel is dat we een team van declaratiespecialisten hebben die deze kennis met elkaar deelt en bespreekt in meetings. Zo helpen we elkaar de klant proactief te ontzorgen.

Ik houd jou scherp, jij houdt mij scherp

Care Expert is een platte organisatie met een informele sfeer en veel lol op de werkvloer, maar daar mag het werk niet onder lijden. Daarom hebben we ook een cultuur waarin we elkaar scherp houden. Je mag een ander aanspreken op zijn werk, maar verwacht ook dat jij aangesproken wordt door een ander als het nodig is. Alleen door deze balans tussen plezier en werk kunnen we als organisatie groeien en de kwaliteit blijven leveren waar onze klanten naar verlangen.

Wil je ook met ons meegroeien? Ben je een gedreven declaratiespecialist die veel vrijheid in zijn werkzaamheden wil en die tegelijkertijd het allerhoogste niveau van kwaliteit nastreeft? Solliciteer bij ons!

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.