Data- & rapportage­services

Wilt u zeker weten dat u op de juiste koers zit? Dan kijkt u naar de cijfers. Daarom stellen we voor u rapportages en analyses op, zodat u stuurt op de juiste informatie.

Maatwerk managementrapportage

U krijgt met de maatwerk managementrapportage van Care Expert snel inzicht in uw productie- en declaratiecijfers. U krijgt een gedetailleerde periodieke analyse voor bijvoorbeeld een kwartaal of een langere periode, zoals een jaar. De managementrapportage is een ideaal uitgangspunt voor zowel de interne als externe controle en verantwoording.

Rapportage & Analyse

Zeker weten dat u elke maand correct uw declaraties heeft ingediend? Laat de Rapportage en Analyse uitvoeren door Care Expert. We controleren voor u het berichtenverkeer met uw financiers en signaleren op foutieve invoer binnen uw cliëntadministratie en berichtenverkeer. Natuurlijk bieden we ook een oplossing, zodat u de uitval zelf kunt herstellen.

Budgetanalyse

Zijn de geregistreerde en ingediende declaraties in lijn met de gemaakte budgetafspraken? Care Expert onderzoekt het voor u in de Budgetanalyse. We doen een analyse op zowel financiers- als cliëntniveau, zodat u budgetafspraken met financiers kunt monitoren en voorspellen.

Forecasting

Hoe kunt u de budgetten voor aankomende perioden beter benutten? Care Expert onderzoekt samen met u de scenario’s, die gemaakt worden op basis van de historische data. Hierdoor heeft u inzichtelijk wat het verwachte totaal aan productie over de bepaalde periode zal zijn en kunt u daarop beter sturen.

Heeft u nog vagen of wilt u direct aan de slag? Neem dan contact op!

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.