Care2Declare

Zelf optimaal declareren en altijd voldoen aan de wet- en regelgeving? Declaratiesoftware Care2Declare van Care Expert is de krachtige motor in uw zorgdeclaratieproces. Wij zorgen voor een naadloze integratie met uw ECD, EPD, LIS, BI-tooling of boekhoudsysteem. We beantwoorden uw vragen vakkundig of uw vaste declaratiespecialist helpt u structureel.

Care2Declare

Met onze gespecialiseerde declaratieoplossing kunnen uw administrateurs zelf optimaal declareren. Onze helpdesk beantwoordt vragen over uw specifieke situatie snel en gedegen. Zoekt u structureel meer begeleiding? Dan werkt een vaste declaratiespecialist van Care Expert proactief samen met uw administrateur(s). Onze digitale tool is veilig beschikbaar vanuit de cloud. Voor een soepel proces integreren wij Care2Declare met uw ECD, EPD of LIS. Ook integraties met uw boekhoudsysteem, BI-tooling of andere applicaties zijn mogelijk. Uw processen lopen naadloos door en u houdt één waarheid van uw data. Care2Declare past daarom ook uitstekend in een Best-of-Breed strategie.

Wat is het?

Een volledige oplossing, modulair opgebouwd

Onze declaratieoplossing bestaat uit tien modules. U neemt de module Declareren als basis. Deze kunt u aanvullen met: Aanmelden, Wachtlijst beheren, Behandelen, E-factureren, Koppelen, Betalen, Boeken en Rapporteren. We bepalen samen welke modules uw organisatie nodig heeft.

Met de module Monitoren kunt u Care2Declare bovendien inzetten voor een dubbelcheck op de Wlz-output van uw huidige declaratieoplossing. Levert deze kwaliteit, of is er verbetering mogelijk?

Specifiek voor u ingericht, voor één of meer financiers

Care2Declare biedt verschillende flows die op basis van wet- en regelgeving zijn ingericht en continu worden bijgewerkt. Wij configureren Care2Declare naar uw specifieke situatie, zodat u zo efficiënt mogelijk kunt declareren en verantwoorden. Of u nu zorg levert via Wmo, Wlz, Jw, Zvw of Zpm. En of u nu zorg wilt declareren bij één financier, of meerdere.

En alles gebaseerd op een Service Level Agreement (SLA)

Wij leggen onze afspraken over de performance van Care2Declare en onze service vast in een Service Level Agreement (SLA). Zo bent u er zeker van dat u met de laatste versie van Care2Declare en met de meest recente wet- en regelgeving werkt. U schaalt eenvoudig op en af, betaalt een vaste prijs per gebruiker en module, en uw vragen worden vakkundig beantwoord door onze servicedesk.

Functionaliteiten

Onderstaand schema visualiseert gegroepeerd welke functionaliteiten en activiteiten horen bij basismodules, aanvullende modules en externe systemen.
Care2Declare
Zorgregistratiesysteem
Zorgkantoren
Gemeenten
Zorgverzekeraars
Zorgaanbieders
Cliënten
Boekhoudsysteem
Aanmelden
Registreren van cliënten en toetsen gegevens
Wachtlijst beheren
Plaatsen van cliënten en beheren wachtlijst
Behandelen
Verwerken, muteren en aanvragen van toewijzingen
E-factureren
Digitaal versturen facturen naar cliënt of instelling
Koppelen
Aansluiten zorgregistratie-systemen voor data
Betalen
Uitbetalen crediteuren (zoals ondernemers)
Boeken
Financiële resultaten doorzetten naar boekhouding
Rapporteren
Exporteren data voor management rapportages
Monitoren
Controleren van juistheid, rechtmatigheid en tijdigheid van rapportages
Declareren
Inleveren van geleverde zorg bij financiers
Basismodules
Aanvullende modules
Externe systemen

Servicedesk

Altijd een specialist aan de telefoon

De experts die u aan de telefoon krijgt als u onze servicedesk belt, weten niet alleen precies hoe Care2Declare werkt; zij weten ook hoe uw processen lopen. Zij kennen de best practices voor zorgdeclaratie, -facturatie en -verantwoording, en wat u kunt doen om het aantal op tijd en correct zorgdeclaraties naar honderd procent te krijgen. Ook heeft u toegang tot de kennisbank, waar u alle antwoorden overzichtelijk kunt terugvinden.

Wilt u ook volledig ondersteund worden in uw zorgdeclaratie?

Sectoren

GGZ en Forensische zorg
Laboratoria
VVT en ouderenzorg
Jeugdzorg

Naadloze integratie voor een soepel proces

Gestroomlijnde processen? Integreer onze declaratieoplossing met uw ECD, EPD of LIS, boekhoudsysteem en BI-tooling.

U wilt werken met de beste systemen én een soepel, doorlopend proces. Daarom koppelen wij onze declaratiesoftware Care2Declare aan uw ECD, EPD, LIS, uw boekhoudsysteem, BI-tooling en andere applicaties binnen uw landschap. Zo lopen processen naadloos en automatisch door en houdt u één waarheid van uw data. Met de softwarepartners die op onze website zijn vermeld, hebben wij reeds integraties gerealiseerd via onze Care2Connect-API. Wij kunnen altijd nieuwe integraties realiseren.

Best-of-Breed
Afhankelijk van de complexiteit of omvang van een zorgorganisatie volstaat vaak een softwarelandschap met hooguit enkele leveranciers. Kiest uw organisatie juist voor de allerbeste, gespecialiseerde oplossingen en applicaties die er voor elk afzonderlijk (deel)proces te vinden zijn? Ook in een zogeheten Best-of-Breed strategie past Care2Declare perfect!

Dit zeggen onze software partners

‘De samenwerking tussen MEXTRA en Care Expert is een perfect voorbeeld van een best-of-breed oplossing. Wij kunnen ons blijven focussen op onze eigen specialiteit terwijl de klant de best mogelijke gecombineerde oplossing krijgt.’
Geert Klein Breteler - Mextra
‘Om continuïteit in zorgdeclaratie te waarborgen voor onze klanten, waren we op zoek naar een partner met wie we de toekomst vol vertrouwen tegemoet kunnen gaan. Die vonden we in Care2Declare. Care Expert denkt mee in hoe wij ons businessmodel kunnen ontwikkelen. Zo is onze samenwerking, net als onze gecombineerde oplossing, toekomstbestendig.’
Matthieu van der Heiden – myneva
‘Wij zijn als Code24 goed in zorgdossiervoering en Care Expert in zorgdeclaratiesoftware. We zochten al langer naar een oplossing om mee te integreren én een specialist die de continue veranderingen in wet- en regelgeving meeneemt. Die hebben we gevonden in Care2Declare.’
Martin van der Meer - Code24
Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.